babette diensten

  Kunsthistorische rondleidingen & Lezingen

  Bent u op zoek naar een gids die het vertellen tot een kunst heeft verheven of zoekt u misschien een bevlogen spreker voor uw evenement of masterclass die een verhaal ook daadwerkelijk weet over te brengen? Babette biedt uiteenlopende mogelijkheden, vraag geheel vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave aan.

  Informatieve rondleidingen

  Als enthousiaste en ervaren spreker neemt Babette Claassen u graag mee in verschillende kunsthistorische verhalen. Hoewel haar specialisatie de negentiende-eeuwse kunstmarkt is, weet zij ook boeiend te vertellen over allerlei andere onderwerpen in de kunst. Van Delfts blauw tot aan de blauwe periode van Picasso en van Rembrandt tot aan Rothko, veel is mogelijk. De rondleidingen en lezingen die Babette aanbiedt zijn volledig door haarzelf geschreven en zij heeft hiervoor dan ook uitgebreid onderzoek gedaan. U krijgt dus gegarandeerd een interessant, pakkend en origineel verhaal. Babette weet hoe je ieder publiek op een unieke manier aanspreekt.

  Adviserende rondleidingen

  Bent u van plan om een kunstaankoop te doen op een beurs als de TEFAF, de PAN of Art Breda? Babette stelt graag een selectie van kunstwerken voor u samen aan de hand van uw wensen. Een onafhankelijke adviserende rondleiding langs de geselecteerde kunstwerken behoort tot de mogelijkheden. Hierbij krijgt u uitgebreide achtergrond informatie over de kunstobjecten en kunt u een weloverwogen besluit nemen over uw eventuele aankoop

  nl_NL