people-talking-in-well-lit-room-3201724

  Kunst Consultancy

  De kunstmarkt heeft zich in de afgelopen jaren in hoog tempo ontwikkeld. Een nieuwe generatie kopers heeft duidelijk een andere beleving. Babette kent als jonge kunsthistorica alle ins en outs van de huidige kunstmarkt. Vanuit haar brede netwerk staat zij u graag terzijde in de zoektocht naar dat ene unieke schilderij of dat prachtige bronzen sculptuur. Hoewel haar expertise gericht is op de 19e eeuw, voorziet zij u vanuit een verfrissende blik ook van passend advies op het gebied van andere kunstobjecten en periodes. Van keramiek tot aan fotografie en van Utrechtse caravaggisten tot aan de Haagse School, Babette herkent kwaliteit. En kwaliteit behoudt haar schoonheid.

  Professioneel kunstadvies

  Als deskundige kunsthistorica staat Babette u graag bij als professionele consultant. Of het nu gaat om bemiddeling bij aan- en verkoop van een kunstwerk, collectiemanagement, provenance onderzoek of investeringen in kunst, het advies dat u van haar krijgt is altijd op maat gemaakt. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor zowel de particuliere kunstliefhebber, als voor bedrijfscollecties. Als onafhankelijk adviseur en bemiddelaar zet Babette zich in voor een integere dienstverlening, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Babette luistert naar uw wensen en brengt de kunstmarkt graag een stukje dichterbij. Dan weet u waar u aan toe bent.

  Breed netwerk

  Door haar academische achtergrond als kunsthistorica en verschillende activiteiten binnen de museale wereld en op de kunstmarkt, heeft Babette bijzondere contacten gelegd. Haar culturele netwerk zet zij graag in om u van het beste advies te kunnen voorzien. Door contacten met externe experts, maakt zij het mogelijk om ook buiten haar expertise u van dienst te kunnen zijn.

  Een klassiek kunstobject in een hedendaagse woonomgeving

  Een eigentijds interieur hoeft een waardevolle investering in ‘klassieke’ kunst niet in de weg te staan. Als een kunstwerk van hoge kwaliteit is dan blijft het altijd haar waarde en schoonheid behouden, ook in een modern interieur. Babette begeleidt u niet alleen bij uw kunstaankoop, maar ook bij de styling daarvan, eventueel in samenwerking met een interieurstylist. In het comfort van uw eigen huis kunt u daardoor iedere dag genieten van een stijlvolle combinatie van oud en nieuw.

  nl_NL